Бібліотеки! Долучайтеся до Мережі цифрових хабів!

У сучасному світі для кожної людини важливо володіти навичками роботи у цифровому середовищі. І саме бібліотеки є тими місцями, де кожен громадянин може підвищити свою цифрову грамотність, аби ефективно та безпечно застосовувати цифрові технології щодня, в роботі, в навчанні, в дозвіллі, для вирішення побутових питань.

ВГО Українська бібліотечна асоціація з січня 2020 року – партнер проєкту Міністерства цифрової трансформації України «Дія. Цифрова освіта». Він є складником національного проєкту «Дія», за яким створюються онлайн-сервіси державних послуг задля побудови «Держави у смартфоні».

На платформі «Дія. Цифрова освіта» створено Карту цифрових хабів, куди можна звернутися, щоб оволодіти новими знаннями та цифровими інструментами, де проконсультують як підвищити свою цифрову грамотність, як використати для цього освітню платформу.

До Мережі цифрових хабів вже долучилися близько 2 000 бібліотек. https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=53498&qid=1399795

Українська бібліотечна асоціація info@ula.org.ua

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий