30 дітей Радсадівського інтернату отримали нові стрижки та іграшки

 

У переддень Нового року, в рамках благодійного марафону від компанії РУСАЛ, волонтери команди «Новорічний експрес» відвідали Радсадівський соціальний реабілітаційний центр. Колектив центру перукарського мистецтва та візажу «Арт-лідер» приїхав до дітей-сиріт, щоб зробити їм модні стрижки та зачіски.

Ідея порадувати вихованців Радсадівського інтернату новими стрижками та святковими зачісками, а також організувати благодійний збір іграшок, книжок та одягу для дітей-сиріт належить Тетяні Мізіній. Вона, надивившись на добрі справи свого чоловіка, учасника команди «Новорічний експрес», проявила ініціативу підключити свій колектив до добрих справ марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!»

- Це наша перша акція, сподіваюся, що не остання, – коментує Тетяна Мізіна, майстер в навчальному центрі «Арт-лідер», волонтер марафону. – Ми хочемо хоча б раз у квартал приїжджати в дитячі будинки, щоб допомогти діткам бути доглянутими і красивими. Разом з практикантами нашого центру ми будемо їх стригти, робити візаж і, звичайно ж, привозити з собою невеликі подарунки.

До організації акції підключилися не тільки співробітники і учениці центру «Арт-лідер», а також клієнти та небайдужі мешканці міста. В результаті було зібрано шість пакетів іграшок, книг і одягу.

- Ми приїхали не з порожніми руками, привезли багато іграшок, речей, абеток, букварів і пазлів, щоб порадувати дітей, – говорить директор навчального центру «Арт-лідер», волонтер марафону Інеса Димчішіна-Миколаєва. – Ми вдячні всім, хто підключився до нашої акції, і РУСАЛу за хорошу ідею творити добрі справи в переддень новорічних свят.

Окрім подарунків, завдяки плідній роботі перукарів, 30 дітей, які перебувають в інтернаті, стали володарями модних стрижок і зачісок, а двоє з них отримали можливість безкоштовного навчання перукарському мистецтву та візажу під керівництвом фахівців центру «Арт-лідер».

- Наші діти завжди відкриті для нових знань, вони готові осягати нові вершини, опановувати будь-які спеціальності, – говорить директор Радсадівського соціального реабілітаційного центру Лідія Туровська. – Завдяки цьому заходу діти побачили, що є така професія і може хтось із них за прикладом наших гостей-перукарів стане таким же фахівцем.

Адміністрування благодійного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!» здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий