“ВИБОРИ 2012: ПРОМІЖНИЙ ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОГО ТА РЕГІОНАЛЬНОГО МОНІТОРИНГУ ЗМІ”

17 жовтня об 11.00 в малій конференц-залі готелю «Олександрівський» (вул. Нікольська, 25) відбудеться презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу, який проводять Асоціація “Спільний простір” / Комітет “Рівність можливостей” в рамках Спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу (проект “Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі”).

 Це наймасштабніший в історії України медіа-моніторинг. Вибірка охоплює 227 ЗМІ, серед яких провідні загальнонаціональні медіа, а також телеканали, газети та інтернет-сайти АР Крим й усіх областей України.

 У Миколаївському регіоні до вибірки потрапили два телеканали (ОДТРК «Миколаїв», ТК «Март»), чотири газети (“Вечерний Николаев”, “Южная правда”, “Николаевские новости”, “Рідне Прибужжя”) та три Інтернет-видання (mukola.net, novosti-n.mk.ua, news.pn/ru).

 Запрошуємо представників ЗМІ, експертів, представників громадських організацій та учасників виборчих перегонів взяти участь у заході.

 Дата проведення: 17 жовтня 2012 р., початок об 11.00

Місце проведення: Миколаїв, вул. Нікольська, 25, мала конференц-зала готелю «Олександрівський».

 Контакт. тел.:              050-190-45-09        050-190-45-09(Татенко Юлія)

application QQ2WordPress

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий