Молодіжна рада проммайданчика Миколаївського глиноземного заводу підбила підсумки роботи за 2012 рік

Мета заходу – продемонструвати пророблену роботу молодими заводчанами, отримати об’єктивну оцінку, поради та побажання старших колег і керівників.
- Молодіжна рада – це самостійне формування, яке об’єднує молодих працівників усіх підприємств проммайданчика МГЗ у віці до 35 років, – коментує голова Андрій Велігін. – Наше завдання – створити умови для самореалізації заводської молоді, особистісного, професійного зростання молодих співробітників, сприяти поліпшенню горизонтальних виробничих комунікацій.
Сьогодні робота ради здійснюється у чотирьох напрямках – освітній, культурно-масовий і спортивний, соціальний, а також виробничі ініціативи. По кожному з цих напрямків, ведеться величезна робота, результати якої були представлені на підсумковому заході.
Так, в напрямку «Виробничі ініціативи» в 2012 році – вперше був проведений «workshop», який пройшов на ділянці згущення. Об’єктом відновлення, як один з найскладніших в підрозділі, був обраний привод промивача Dl 202.
У рамках роботи культурно-масового та спортивного спрямування проведені турніри з плавання серед молоді промислових підприємств і організацій на «Кубок співдружності», організовані спільні спортивні змагання з боулінгу, шахів, настільного тенісу, дартсу та інших видів спорту.
Соціальний напрямок нараховує понад 20 благодійних та волонтерських заходів. Молодь брала активну участь у міських акціях «Весняний тиждень добра», «Осінній тиждень добра», «Зробимо Україну чистою». Ініціювали власні акції «Один день без куріння», «Збери портфель дитині» та інші.
Одним з найяскравіших досягнень минулого року став випуск власної заводської молодіжної газети «М.С.Пост».
Всі ініціативи активісти проводять у вільний від роботи час.
На молодіжному підсумковому заході були присутні генеральні директора МГЗ Юрій Овчинніков і СЦ «Металург» – Олександр Удодов.
- Роль молодіжної ради важко переоцінити, – сказав генеральний директор МГЗ Юрій Овчинніков. – Сьогодні був звіт не заради звіту, а про реалізовані ініціативи та добрі починання не тільки в масштабах проммайданчика МГЗ, а й району, і міста. Завдяки енергії та ініціативності молодих металургів всі їх ідеї і плани були втілені в життя. Похвально, що активісти молодіжної ради проммайданчика не залишилися в стороні від найбільш актуального сьогодні питання – розвитку виробничої системи і провели перший ворк-шоп. Результат – позитивний. Бажано, щоб і надалі вони були активними учасниками проектів з підвищення ефективності виробництва. Я сам був молодим і мені приємно, що є гідна зміна – креативна, амбіційна, яка прагне міняти сучасність на краще. Побажання одне: активізувати свою роботу на продовження розпочатого і реалізовувати нові ідеї.
Керівники підприємств проммайданчика не тільки відзначили хорошу роботу МР, а й нагородили грамотами та цінними подарунками самих ініціативних молодих людей. Серед них: Олег Бородачов, Юлія Бауліна, Андрій Велігін, Олександр Герасимов, Вікторія Гоман, Дмитро Горбачов, Євген Доманський, Єгор Доманський, Максим Єрмаков, Тетяна Зборщик, Наталя Кирилова, Олександр Кліндух, Дмитро Меньшиков, Олександр Муравський, Ірина Пугачова, Микола Рябоконь, Володимир Семенов, Анна Войтюк.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий