У сьомій шкільній спартакіаді взяли участь понад 3000 школярів Корабельного району м. Миколаєва

У Миколаєві підбили підсумки 7-ї спартакіади серед шкіл Корабельного району. Спартакіада пройшла в рамках програми соцпартнерства Миколаївського глиноземного заводу ОК РУСАЛ з містом. Протягом навчального року понад 3000 школярів з 13 навчальних закладів району демонстрували свої спортивні навички в 22 видах спорту.

- Завдяки масштабності, наявності фінансових можливостей і поліпшеній матеріально-технічній базі нам вдалося залучити до змагань майже в два рази більше учасників у порівнянні з минулим роком, – зазначив головний суддя спартакіади, методист з фізкультури і спорту управління освіти міськвиконкому Олександр Мовчан.
Спартакіада проходили у двох підгрупах – «A» і «Б». Вони визначалися відповідно до кількості спортивних досягнень. За результатами всіх етапів змагань переможцями у підгрупі «А» стали учні загальноосвітньої школи № 33, які вже четвертий рік поспіль тримають пальму першості. Друге місце посіла школа № 54, третє – № 40. Призові місця в групі «Б» розподілилися наступним чином – 1-е місце дісталося школі № 14, 2-е – школі № 43 і 3-е – школі № 47.

Урочиста церемонія нагородження кращих команд пройшла в дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі. Як зазначила директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко, вітаючи учасників спартакіади, для компанії головна цінність – це людина та її здоров’я. Тому підтримувати і розвивати ініціативи, пов’язані зі здоров’ям та розвитком спорту, – один із пріоритетних напрямків соціально відповідальної компанії РУСАЛ.

Команди-переможці та призери двох підгруп, крім кубків, дипломів і грамот, отримали грошові сертифікати від компанії РУСАЛ, які спрямують на придбання спортивного інвентарю для своїх навчальних закладів.
Дана спартакіада – це спільна ініціатива МГЗ, управління освіти та адміністрації Корабельного району. Наступна, вже восьма спартакіада, стартує у вересні 2013 року. Координацію проведення заходів здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий