У ДЕНЬ МЕДПРАЦІВНИКА – ЩЕДРИЙ ПОДАРУНОК

Напередодні Дня медичного працівника медична амбулаторія села Галіцинове стала володарем нової машини. Ключі від неї вручив генеральний директор Миколаївського глиноземного заводу компанії РУСАЛ Юрій Овчинніков.

Така підтримка медичним установам Жовтневого району надається заводом не вперше. За час співпраці в рамках програми соцпартнерства, укладеної між МГЗ і Жовтневим районом, тільки для Жовтневої ЦРЛ закуплено обладнання на 180 тис. грн. За допомогою металургів для фельдшерсько-акушерських пунктів Жовтневого району МГЗ придбав медтехніки на 220 тис. грн.
- Компанія РУСАЛ є надійним партнером. Її слова збігаються зі справами, – сказала голова Жовтневої райдержадміністрації Олена Ракова. – Керівництво Миколаївського глиноземного заводу багато робить, щоб поліпшити якість життя жителів Жовтневого району. Дуже легко працювати з такими керівниками підприємств, які завжди виконують свої обіцянки. Нинішній подарунок – автомобіль – дуже важливий для лікувального закладу.

- Цей подарунок – ще одне яскраве підтвердження зацікавленості в тому, що сільські жителі повинні почувалися не гірше міських, – зазначив голова Галіциновської сільської ради Іван Назар. – Машина нам потрібна і для перевезення хворих – як дітей, так і дорослих у поліклініки та лікарні, – і для швидкої доставки медикаментів. Безсумнівно, що земляки оцінять цей подарунок.
Не залишилася без подарунків і Жовтнева ЦРЛ. Головному лікарю Юрію Багатому в рамках програми соцпартнерства між МГЗ і Жовтневим районом вручили сертифікат на 140 тисяч гривень на придбання медичного обладнання. Апарати планується презентувати лікарні напередодні Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий