Миколаївські діти «гасили» пожежу під час прем’єри театральної постановки

У Центрі соціальних програм компанії РУСАЛ для учасників дитячо-юнацького клубу відбулася прем’єра театральної постановки з навчання дітей основам безпечної життєдіяльності. Сценаристами та акторами вистави виступили члени громадської організації «Миколаївський обласний дитячий союз дружин юних пожежних рятувальників «Блискавка». Вони проводять роботу з дітьми з профілактики травматизму в рамках соціального проекту «Безпечний пересувний театр», підтриманий компанією РУСАЛ.


- Ми постійно шукаємо нові цікаві форми для навчання підростаючого покоління правилам безпеки, що сприяє формуванню у дітей навичок і вмінь правильно діяти у різних надзвичайних ситуаціях, – коментує керівник проекту Ірина Грачова.
Під час прем’єри більше 30 дітей стали глядачами вистави про подорож рятувальника, який долає різні небезпеки, що підстерігають його при неправильному поводженні з вогнем та іншими небезпечними предметами. Також юні глядачі взяли участь в ігровій програмі, де на швидкість навчилися надягати костюми пожежних, користуватися вогнегасником, віртуально гасити пожежі, згадали номери телефонів екстрених служб.
Всім дітям були вручені листівки з інформацією про правила поведінки на воді, при пожежі, при отруєнні отруйними грибами.

Проект «Безпечне пересувний театр» реалізується в рамках грантової програми «Територія РУСАЛу», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий