Міжнародний молодіжний обмін в Грузії «Мистецтво, що сприяє діалогу»

Центр європейських ініціатив оголошує конкурс на участь у молодіжному обміні під назвою «Мистецтво, що сприяє діалогу» (“Art in Service of Dialogue”), в рамках якого міжнародна група молоді з 4 країн (Грузії, України, Польщі та Литви) протягом 10 днів будуть працювати над побудовою міжкультурного діалогу, використовуючи виконавські види мистецтва. Проект відбудеться з 7 по 17 вересня 2013 року в м. Урекі, Грузія (узбережжя Чорного моря).


Проект сфокусований на тому, щоб сприяти індивідуальному розвиткові кожного з учасників через взаємне розкриття культурних різноманітностей, креативності та спільну підготовку вуличної театральної постановки. Кожна національна група матиме можливість привнести свій національний колорит у фінальний продукт проекту, використовуючи театр, музику та танці, що виражають як регіональні традиції, так і сучасні течії. Учасники проекту зможуть поділитися власними вміннями та досвідом, провівши один для одного воркшопи на обрані теми.

Протягом 10 днів 28 молодих людей з 4 країн будуть працювати у міжнародних командах за наступними напрямками: музика, танці, театр, костюми та декорації. Вони спільно підготують сценарій та самостійно поставлять театральну постановку. Виставу відвідають представники місцевої громади з Урекі та Батумі, які також дізнаються більше про національні особливості учасників проекту.

Робоча мова – англійська. Захід відбудеться за підтримки програми Європейського Союзу «Молодь в дії».

Учасники проекту: молоді люди віком 18-25 років;
мають бажання втілити отриманий досвід у своїй громаді;
мають достатній рівень володіння англійською мовою;
мають чинний закордонний паспорт.
Дата проведення: 7-17 вересня 2013 року.

Місце проведення: Урекі, Грузія. Організатори забезпечують: харчування, проживання, участь у всіх елементах програми, необхідні матеріали та обладнання, а також компенсують 70% вартості проїзду.
За рахунок учасників: 30% від вартості проїзду, медичне страхування, реєстраційний внесок – 30 євро.

Як подати заявку: бажаючі взяти участь, будь-ласка, до 11 серпня 2013 року включно заповніть он-лайн анкету.
Так як кількість місць обмежена, відбір учасників буде відбуватись на конкурсній основі.

За детальною інформацією звертайтесь: info@eu.sumy.ua.

http://www.eu.sumy.ua/novini/peregljad-novini/article/mizhnarodnii-molodizhnii-obmin-v-gruziji-mistectvo-shcho-s/

This entry was posted in Анонси, Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий