День народження МГЗ – свято для всіх

28 липня 2013 металургійному гігантові нашого регіону виповнилося 33 роки. Сьогодні Миколаївський глиноземний завод входить у технологічний ланцюжок компанії РУСАЛ, є лідером кольорової металургії в Україні.
28 липня 1980 був отриманий перший глинозем, ця дата і вважається днем народження заводу.


Сьогодні підприємство – лідер в Україні у своїй галузі. Його колектив – команда професіоналів, які впевнено долають усі перешкоди на своєму шляху. У день народження заводу співробітники запросили в гості своїх дітей, щоб підростаюче покоління змогло дізнатися, де працюють їхні батьки.
В інформаційному центрі маленькі гості подивилися фільм про історію становлення МГЗ, а завдяки новому макету, який демонструє всі переділи підприємства, побачили завод з висоти пташиного польоту. Під час автобусної екскурсії діти своїми очима побачили весь процес виробництва глинозему – від вивантаження бокситів в порту до випуску готової продукції.

На цьому сюрпризи не закінчилися: на заводській площі і заводчан, і дітей очікував подарунок від молодіжної ради проммайданчика МГЗ – акція «заразити здоров’ям».
- У спортивно-танцювальному флешмобі, який ми присвятили здоровому способу життя та запуску нової виробничої аудіозарядкі, взяли участь не тільки маленькі гості, але і співробітники підприємств проммайданчика, – розповідає голова молодіжної ради Андрій Велігін. – Прямо у внутрішньому дворику діти, активісти МР і заводчани під запальну музику виконували нехитрі вправи, які сприяють зміцненню м’язів, поліпшенню кровообігу, підвищенню тонусу, життєвої енергії і, звичайно, настрою.

- Проведення таких зарядок – чудова акція. Крім здорового способу життя, вона принесла в наш колектив згуртованість, – ділиться враженнями про захід член МР проммайданчика МГЗ Вікторія Гоман.
Зарядившись позитивом, діти вирішили зробити колективу проммайданчика подарунок. За лічені хвилини за допомогою кольорової крейди і творчої уяви юні художники перетворили внутрішній дворик заводу в несподівано яскравий килим з листівок. У спільну творчість кожен з них вклав щирі вітання і теплоту своєї душі.
Незабутнє враження від екскурсії справила на дітей виставка спецодягу, яку використовують у своїй роботі їхні батьки. Каски, взуття, захисні окуляри для працівників різних професій, куртки – все це діти могли не тільки помацати, але і приміряти. За словами маленьких гостей, їх вразили вага і міцність касок, різноманітність спецодягу. Тепер діти впевнені: їхні батьки на робочих місцях в безпеці.
Після насиченої програми хлопчиків і дівчат чекав солодкий стіл, де вони ділилися один з одним враженнями. Тепер вони знають, де працюють їхні батьки, і можуть з гордістю говорити, що були на кращому металургійному підприємстві в Україні.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий