На Миколаївщині відбувся футбольний матч між дружніми селами

У селі Лимани Жовтневого району Миколаївської області, в рамках реалізації проекту «Спортивні хвилі Лиман», підтриманого компанією РУСАЛ, відбувся футбольний матч між командами сіл Миколаївське і Лимани.


- З травня ми проводимо заходи, спрямовані на популяризацію та пропаганду фізичної культури і спорту, формування здорового способу життя серед дітей та молоді, – коментує керівник проекту, бібліотекар сільської бібліотеки Тетяна Кривдюк. – Ми сподіваємося, що в підсумку Лимани стануть самим спортивним селом району.
Футбольний матч зібрав багато любителів цього виду спорту. Сорокаградусна спека не зупинила ні спортсменів, ні уболівальників, які зібралися на місцевому стадіоні, щоб весело і з користю провести час. Гра виявилася захоплюючою. Обидві команди гідно билися за перемогу, але фортуна виявилася на боці господарів поля. З рахунком 4:2 матч закінчився на користь Лиманівської команди. Особливо відзначилися гравці, які забили переможні голи, – Максим Шаніч, Михайло Музичук, Віталій Васильченко та Олександр Мельник.

Переглянути змагання і повболівати за свої команди прийшли почесні гості – голова і секретар сільської ради Наталя Панашій та Ольга Колесніченко, депутат Алла Жидик.
- Такі свята спорту потрібно проводити якомога частіше, – говорить голова Лиманівська сільської ради Наталія Панаш. – Завдяки популяризації футболу та інших видів спорту все більше молоді буде залучено в активний і здоровий спосіб життя.
Адміністрування програми «Територія РУСАЛу» здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий