У Миколаєві розпочинається другий благодійний марафон «Віримо в чудо, творимо чудо!»

 У Миколаєві стартує другий новорічний благодійний марафон «Віримо в чудо, творимо чудо!», який проводить компанія РУСАЛ. Мета акції – допомогти дітям-інвалідам та дітям з малозабезпечених сімей, а також надати підтримку дошкільним та навчальним закладам, некомерційним організаціям.

Протягом двох місяців співробітники компанії, об’єднавшись в команди по 7-10 осіб, будуть творити добрі справи в рамках благодійного марафону. Всі учасники акції стануть справжніми «агентами» добра і протягом двох місяців будуть допомагати соціально незахищеним групам населення та дітям, які опинилися в складній життєвій ситуації. Стати учасником програми – означає, не тільки пережити новорічні пригоди, випробувати себе в ролі Діда Мороза чи Снігуроньки, а й самому отримати позитивний заряд енергії.

В рамках марафону заплановані десятки соціальних акцій: допомога у прибиранні територій; організація спортивних ігор і змагань серед школярів; проведення різноманітних майстер-класів та свят для дітей-сиріт, дітей-інвалідів та дітей, які знаходитимуться на тривалому стаціонарному лікуванні; організація заходів для співробітників компанії та їх сімей.

Заключним заходом стане новорічний «вогник», на якому будуть оголошені переможці марафону і вручені подарункові сертифікати.

- Команди, які набрали найбільшу кількість балів за пройдені етапи, отримають сертифікати на суму до 10 тис. грн, – коментує виконуючий обов’язки директора Центру соціальних програм Ганна Долуда. – Потім вони зможуть вибрати некомерційну організацію, дитсадок або школу, заклади культури чи спорту, і направити виграні кошти на благодійні цілі.

Крім цього на новорічному «вогнику» будуть підведені підсумки і вручені подарунки в рамках масштабної благодійної акції «Дід Мороз з РУСАЛу», мета якої – виконання новорічних бажань дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Кожен небайдужий співробітник може зробити важливий вчинок в цьому році – допомогти маленькій людині, яка щиро вірить у те, що під Новий рік всі мрії збуваються.

- Скоро Новий рік, і співробітники проммайданчика МГЗ компанії РУСАЛ в цьому році постараються зробити ще більше добрих справ, ніж минулого разу. Друга за рахунком акція, як і її попередниця, викликала великий інтерес серед персоналу. Упевнений, що співробітники проммайданчика віддадуть частинку свого тепла, проявлять чуйність, милосердя і щирість по відношенню до тих, хто залишився без піклування батьків, обмежений у своїх можливостях, просто потребує звичайної людської підтримки. Добре, що акція стає доброю традицією. Вона дарує дітям віру в диво, здійснення бажань, в те, що світ прекрасний і добро завжди поруч. «Виконувати обов’язки Діда Мороза» – для металургів почесна місія, – зазначив Юрій Овчинніков, генеральний директор МГЗ.

09.11.2012

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий