У Миколаєві шукають добрих Дід Морозів і Снігуроньок

Миколаївський благодійний фонд «Центр соціальних програм» запрошує всіх жителів Миколаєва приєднатися до благодійної акції «Добрий Дід Мороз», мета якої – виконання новорічних бажань дітей-сиріт та інвалідів, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.


Акція організовується третій рік поспіль. За час проведення завдяки небайдужим людям у 65 дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей міста Миколаєва справдилися заповітні новорічні бажання. Отримати настільну гру або ролики, ляльку або конструктор, енциклопедію або санки, флешку або штангу, а ще подарунок не тільки для себе, а й для сестрички чи братика – після такої магії, збутися якій допомогли миколаївці, діти дійсно повірили в чудеса.

Цього року організатори сподіваються виконати мрії ще більшого числа дітей.
- Новий рік – час подарунків, час здійснення бажань, час, коли кожен з нас сподівається на маленьке диво. У кожної людини є свої мрії, незалежно від віку, соціального статусу і місця проживання, ми всі мріємо в чудеса і віримо в новорічну казку. Вірячи в чудо, діти всього світу пишуть листи Дідові Морозу, з найпотаємнішими бажаннями, а якщо ще не вміють писати – малюють – вірять і чекають, – каже директор Центру соціальних програм Алена Ожема. – На жаль, новорічні мрії збуваються не у всіх дітлахів. Не до всіх дітей приходять з подарунками Діди Морози, Снігуроньки, мами і тата, бабусі й дідусі … Але зробити чудо дуже просто, і Дідом Морозом може стати кожен з нас! Кожна небайдужа людина може зробити важливий вчинок в цьому році – подарувати радість маленькій дитині, яка щиро вірить в чудеса під Новий рік.

Підключитися до виконання новорічних бажань, випробувати себе в ролі Діда Мороза чи Снігуроньки і самим отримати позитивний заряд енергії – дуже просто! Для цього на порталі створено спеціальний розділ, на якому розміщені новорічні листи і життєві історії дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на лікуванні, та дітей-інвалідів (http://www.novogodniy-marathon.ru/Pages/Gifts.aspx). Бажаючий взяти участь в акції самостійно або з однодумцями купує подарунок дитині і приносить організаторам за адресою: пр. Жовтневий, 325/1.

Прийом подарунків в рамках акції здійснюється до 18 грудня 2013 року. Вручити подарунок можна буде особисто або передати через Діда Мороза на Новорічному вогнику, який відбудеться в Миколаївському російському драмтеатрі наприкінці року, що минає.

Організатори акції просять усіх небайдужих людей відгукнутися і виконати дитячі мрії. Дякуємо кожному учаснику акції за можливість разом дарувати увагу і турботу тим, хто цього потребує!
Додаткову інформацію можна отримати в Центрі соціальних програм за телефонами: 63-66-96, 063-138-14-41.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий