У зоопарку – волонтерський десант

У вихідні в рамках другої станції Новорічного марафону, організованого компанією РУСАЛ, в Миколаївському міському зоопарку пройшов суботник. На прибирання території прийшли не тільки 6 команд-учасниць, а й їхні родичі, друзі, колеги і навіть діти. У заході були задіяні понад 180 чоловік.


Новорічний благодійний марафон «Віримо в чудо, творимо чудо!» проходить на проммайданчику МГЗ третій рік поспіль. Цього року до трьох командам металургів приєдналися і три міські. Учасники акції – ініціативні, чуйні, чуйні люди, небайдужі до чужих проблем – допомагають тим , хто цього особливо потребує . Вони виконують різні суспільно -корисні справи , проходячи « станції», заробляють за це бали . За підсумками марафону кращі отримають грошові сертифікати , які зможуть направити на добродійні цілі.

- Цього року Новорічний марафон з корпоративного проекту переріс у загальноміський, тому ми сподіваємося зробити ще більше добрих справ, допомогти ще більшій кількості людей, які цього потребують, – сказала директор ЦСП компанії РУСАЛ Алена Ожема. – Добру традицію облагородити міський зоопарк ми не могли порушити. Навіть бадьора морозна погода не завадила благородному пориву людей, що прийшли на суботник.
- Нинішня акція, судячи з числа її учасників, викликала великий інтерес і підтримку у нашого персоналу і жителів міста. Усі працювали старанно і з хорошим настроєм. Впевнена, якщо з таким напором городяни будуть стежити за чистотою і порядком, то наш Миколаїв перетвориться і стане краще, – зазначила директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко.


- Суботник – це одна із станцій Новорічного марафону. Всі працювали з вогником, дружно, – розповідає капітан команди «Дівчата» з МГЗ Олена Чорна. – Ми щасливі, що можемо надати посильну допомогу нашому чудовому зоопарку. По закінченні було любо – дорого подивитися на результат – чистота і краса. Після суботника багато хто із задоволенням здійснили екскурсію. Сподобалося дуже! Дійсно, наш зоопарк – візитна картка Миколаєва. Він по праву вважається кращим в Україні.

- Так, сьогодні ми потрудилися не дарма. Прибране листя, пофарбовані лавочки, – така думка волонтера команди «Твори добро» Миколаївського аграрного університету Владислава Тимофєєва. – Допомога надана! Результат вражає!

- Мені приємно відчувати те, що я приєдналася до загального корисної справи. Торік команда молодіжної ради підприємств проммайданчика МГЗ зайняла призове місце за підсумками марафону. Наш грошовий сертифікат отримав конкретний благоотримувач. Мені подобається відчуття причетності до добрих справ, спільності інтересів і те, що ми бачимо результат своїх старань, – говорить представник команди «МС» Анна Войтюк.
- Беру участь у марафоні перший рік, враження – супер! Допомогли дітворі в дитячому будинку, тепер – упорядковуємо територію зоопарку, – поділилася враженнями фахівець відділу розвитку, підготовки персоналу та кадрового забезпечення, представник команди «МР» Наталія Кудрявцева. – Багато хто прийшов зі своїми дружинами, чоловіками, дітьми, родичами. Холод навіть не відчули. Здорово, що загальна робота нас об’єднала!

Суботник в зоопарку проведено в рамках другого станції марафону. І треба сказати, що волонтерський десант пройшов її на «відмінно».

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий