Нові конкурси проектів ЄС для українських НУО та місцевих органів влади

Європейська Комісія оголосила конкурси проектів, в межах яких українські НУО та місцеві органи влади можуть отримати гранти на суму від 400 тис. Євро до 4 млн Євро.

Конкурси проектів складатимуться з двох етапів, на перший з яких заявники повинні подавати концепції проектних заявок.

Конкурс: Supporting the Eastern Partnership cities in the implementation of Sustainable Energy Action Plans (SEAPs) under the Covenant of Mayors («Підтримка міст країн Східного партнерства в упровадженні Планів дій сталого енергетичного розвитку в межах «Пакту мерів»)

Загальна мета конкурсу: мобілізувати місцеві органи влади в країнах Східного партнерства для впровадження пілотних проектів, включених до Планів дій сталого енергетичного розвитку в межах «Пакту мерів», і, таким чином, скоротити розрив між Планами дій сталого енергетичного розвитку та їх практичною імплементацією.
Максимальна сума гранту: 1 500 000 Євро
Кінцевий термін подання концепцій: 21 березня 2014 р.

Конкурс: Investing in People (Development Cooperation Instrument) Supporting public health institutes («Інвестування в людей (Інструмент співпраці з метою розвитку) Підтримка інститутів охорони здоров’я»)

Загальна мета конкурсу: сприяння захисту та зміцненню здоров’я населення шляхом аналізу і консультування з питань політик.
Максимальна сума гранту: 4 000 000 Євро
Кінцевий термін подання концепцій: 17 березня 2014 р.

УВАГА! Концепції проектних заявок
мають подаватися англійською мовою.

При підготовці концепції заявки на отримання гранту необхідно дотримуватися всіх вимог та процедур, описаних в інструкціях для заявників (Guidelines for Applicants) та Додатках до них (Annexes to Guidelines for Grant Applicants). Важливим є також представити вашу ідею на папері належним чином.

Що збільшує шанси на підтримку Вашої пропозиції:

Це використання послуг перекладачів, які спеціалізовані на третьому секторі й мають практичний досвід роботи в цій сфері. Наприклад, перекладачів з нової Перекладацької компанії CIVIC Translations. Наш сайт: http://p1.pagewiz.net/civic/

Пам’ятайте, що від того, наскільки якісно написана концепція Вашої проектної пропозиції, залежить успіх в її підтримці. Або невдача.
Витрачені зусилля і старання для підготовки якісної концепції прямопропорційні шансам на проходження до другого етапу конкурсу – подання повних заявок.

PS: при оформленні замовлення на переклад до 23 січня 2013 року, ми безкоштовно перекладемо для Вас 5 000 знаків.

Повідомлення підготовлено:
Дариною Наконечною,

Керівником зі співпраці з громадськими організаціями
спеціалізованої Перекладацької Компанії CIVIC Translations
Наш сайт: http://p1.pagewiz.net/civic/

This entry was posted in Європейська інтеграція, Анонси, Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий