Актуальні конкурси грантів Фонду сприяння демократії та Фонду Місцевого Співробітництва

CIVIC Translations, спеціалізована на третьому секторі компанія, що надає послуги перекладу та консультаційну підтримку підготовки проектних заявок, ділиться з Вами інформацією щодо актуальних конкурсів проектів для українських громадських організацій.

І. Загальний конкурс проектів Фонду сприяння демократії 2014
Посольство США запрошує українські неприбуткові та неурядові організації взяти участь у конкурсі проектів Фонду сприяння демократії.

Грантові заявки необхідно подавати двома мовами: англійською та українською >> отримати переклад 5000 знаків Безкоштовно.

Заявки на загальний конкурс приймаються постійно, не існує кінцевого терміну подачі заявок – конкурс є постійно діючим.

Максимальна сума фінансування одного проекту складає 24 000 доларів США.

Тривалість проектів не може бути більшою за один рік.

Про Фонд сприяння демократії:
Фонд підтримує проекти, які сприяють демократичним перетворенням та побудові громадянського суспільства в Україні. Фонд сприяння демократії – це цілеспрямований, але гнучкий механізм, якій забезпечує фінансову підтримку унікальних та перспективних проектів, особливо таких, що сприяють розвитку спроможності та самозабезпечення НДО в Україні.

Гранти надаються виключно українським організаціям, що мають статус недержавних та неприбуткових. До таких належать: громадські організації (асоціації), благодійні фонди та аналітичні центри.

Заявки мають відповідати одному або декільком тематичним пріоритетам Фонду.

Детальніше про Загальний конкурс проектів Фонду сприяння демократії, всі вимоги до проектів та процес подання заявок можна дізнатися на сайті Посольства США в Україні (розділ «Програми і гранти»).

ІІ. Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні. Грантовий конкурс “Протидія торгівлі людьми”
Фонд сприяння демократії Посольства США запрошує українські громадські організації взяти участь у конкурсі проектів, спрямованих на попередження торгівлі людьми в Україні, судове переслідування та покарання злочинців, залучених до торгівлі людьми, а також захист потерпілих від торгівлі людьми.

Грантові заявки необхідно подавати двома мовами: англійською та українською >> отримати переклад 5000 знаків Безкоштовно.

Кінцевий термін подачі всіх заявок – 4 лютого 2014 року о 12:00.

Максимальна сума фінансування одного проекту складає 24 000 доларів США.

Фонд сприяння демократії зацікавлений у фінансуванні проектів, які:
запропонують інноваційні підходи в протидії торгівлі людьми, зможуть підвищити рівень громадської обізнаності населення, створити та зміцнити політичну волю, залучити ресурси до боротьби із торгівлею людьми, а також посилити юридичні та інституційні спроможності організацій, які необхідні для попередження торгівлі людьми.

Детальніше про конкурс проектів «Протидія торгівлі людьми» Фонду сприяння демократії, всі вимоги до проектів та процес подання заявок можна дізнатися на сайті Посольства США в Україні (розділ «Програми і гранти»).

За інформацією від Посольства США в Україні, громадські організації можуть подавати заявки на отримання гранту від Фонд сприяння демократії лише на один конкурс: на Загальний конкурс проектів Фонду сприяння демократії АБО на конкурс “Протидія торгівлі людьми”.

ІІІ. Конкурс грантів Фінського Фонду Місцевого Співробітництва 2014
Посольство Фінляндії в Україні оголосило змагання грантів за програмою Фінського Фонду Місцевого Співробітництва на 2014 рік.

Аплікаційна форма англійською мовою та усі необхідні додатки потрібно надіслати до Посольства, не пізніше 16:00, 2 лютого, 2014 року >> отримати переклад 5000 знаків Безкоштовно.

Бюджет проекту:*
не повинен перевищувати 50 000 євро;
* запропонований проект не може бути підтриманий, якщо він повністю впроваджується та фінансується за рахунок Фонду.

Тривалість проекту не повинна перевищувати 12 місяців.

Про Фінський Фонд Місцевого Співробітництва:
Фонд спрямованний на підтримку ініціатив місцевих Неурядових Організацій (НДО), науки і технологій суспільства, університетів та інших навчальних та науково-дослідних інститутів, незалежних ЗМІ, громадських адміністрацій та культурних закладів, Торгових Палат, організацій, що сприяють експорту та інвестиціям, підприємствам, організаціям ринку праці та іншим установам, таким як: фундації, релігійні громади або урядові установи, які прагнуть сприяти нижче вказаним цілям, Громадянські Організації (ГО) та регіональні установи.

Прийнятність проектів: проекти, яким буде надано фінансування, – ті, які стосуються:
* Прав людини, особливо питань гендерної рівності
* Демократії та належного урядування

Детальніше про змагання грантів Фінського Фонду Місцевого Співробітництва 2014, всі вимоги до проектів та процес подання заявок можна дізнатися на сайті Посольства Фінляндії в Україні (розділ «Актуальна інформація»).

CIVIC Translations
* здійснить якісний професійний переклад Ваших проектних заявок,
* а також надасть консультаційну підтримку при їх підготовці.

Ми маємо 10-річний безпосередній практичний досвід роботи в третьому секторі; володіємо термінологією за тематиками, в яких працюють міжнародні донорські організації, українські громадські організації; гарантуємо конфіденційність й непоширення Ваших матеріалів третім сторонам.

Повідомлення підготовлено:
Дариною Наконечною,
Керівником зі співпраці з громадськими організаціями
спеціалізованої Перекладацької Компанії CIVIC Translations
Наш сайт: http://p1.pagewiz.net/civic/

Copyright © 2014 CIVIC translations, All rights reserved.
cNews: практична інформація щодо різних аспектів функціонування організацій громадянського суспільства.
Наша поштова адреса:
CIVIC translationsprosp. Golosiivskiy, 50
office 65
Kiev 03039 Ukraine

This entry was posted in Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий