Презентація результатів дослідження впливу Асоціації з ЄС на агропромисловий сектор Чернігівського регіону та публічна дискусія в м. Мена

Презентація результатів дослідження аналізу очікуваного впливу Угоди про асоціацію з Європейським Союзом на розвиток сільських територій, а також на виробників, переробників продукції агропромислового сектору відбудеться 4 лютого 2014 року в м. Мена Чернігівської області.


Передбачається, що під час заходу експерти представлять аналіз можливих структурних змін в аграрній сфері України та Чернігівській області зокрема. Буде надано оцінку впливу на зайнятість населення та розвиток підприємств. Розкриватимуться питання, що стосуються органічного фермерства, генетично-модифікованої продукції, санітарних та фітосанітарних заходів, стандартів торгівлі рослинами, насінням рослин, продуктами, отриманими з рослин, фруктами та овочами, живими тваринами та продуктами тваринництва.

Учасники заходу також зможуть взяти участь в публічній дискусії щодо сильних і слабких сторін, можливостей і потенційних загроз для аграрної сфери від можливого підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, а також виробити пропозиції щодо посилення позитивних та послаблення негативних ефектів у сфері АПК.

Дослідження здійснено групою експертів в рамках проекту «Аналіз впливу асоціації з Європейським Союзом на агропромисловий сектор Чернігівського та Миколаївського регіону», що реалізується громадською організацією «Сіверський інститут регіональних досліджень» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Місце проведення: м. Мена, вул. Червона Площа, 6.

Початок о 10.00.
Запрошуємо до участі всіх бажаючих.

This entry was posted in Європейська інтеграція, Актуально, Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий