У Миколаївському будинку творчості учнів нагородили переможців конкурсу «Повір у себе і в тебе повірять інші» .

Миколаївським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді протягом березня – травня 2014 проводився обласний конкурс творчих робіт для дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе і в тебе повірять інші». Цей конкурс вже став традиційним для Миколаївщини та проводиться більше 10 -ти років поспіль.


Метою вищезазначеного конкурсу є сприяння самореалізації, стимулювання розвитку творчих інтересів дітей та привернення уваги громадськості до проблем дітей та молоді з обмеженими можливостями.

Цього року в конкурсі взяло участь 48 учасників з 14 районів та міст області. За результатами, визначені 16 переможців та призерів. Миколаївський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді звернувся до Центру соціальних програм компанії РУСАЛ з проханням надати допомогу в придбанні подарунків для талановитих дітей регіону.


- Ми не могли не відгукнутися на це прохання, адже мова йде про дітей з обмеженими можливостями, – розповідає директор з персоналу Миколаївського глиноземного заводу Тамара Дем’яненко. – Для найкращих, найбільш творчих дітей нашої області ми придбали планшети і сенсорні мобільні телефони. Сподіваємося, що такі подарунки будуть сприяти адаптації цих дітей у соціумі і стануть приємним заохоченням за проявлену майстерність.

– Також приєднатися до нашої ініціативи та заохотити призерів зголосилася мешканка Миколаєва Сніжана Полярус, – говорить директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Сніжана брала активну участь у нашій Новорічної акції «Добрий Дід Мороз», тоді вона придбала 25 подарунків дітям -інвалідам, дітям з малозабезпечених, багатодітних та кризових родин. Цього разу вона вирішила подарувати призерам конкурсу «Повір у себе і в тебе повірять інші» МР3 -плеєри.


Також діткам на заході вручили грамоти від департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА та Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У відповідь, вдячні діти презентували представникам компанії РУСАЛ і департаменту соціального захисту населення свої творчі роботи.
По завершенню урочистої частини учасники конкурсу взяли участь в ігровій програмі, підготовленій Миколаївським будинком творчості учнів, і відвідали міський зоопарк.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий