Публічні дебати щодо впливу Угоди про асоціацію на агропромисловий сектор

Публічні дебати на тему: «Угода про асоціацію сприятиме розвитку агропромислового сектору України» проводитимуться 18 червня 2014 року в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.
Передбачається, що висвітлюватимуться сильні та слабкі сторони сільського господарства України, а також аналізуватимуться можливості та загрози, очікувані вигоди, які отримають українські аграрії після введення в дію положень Угоди про асоціацію та посилену зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Також обговорюватимуться можливі труднощі, виклики, пов’язані з адаптаційними процесами, та шляхи їх усунення.

В дебатах візьмуть участь представники Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації, науковці Чернігівського державного інституту економіки і управління, власники домогосподарств.
Учасниками заходу також стануть виробники, переробники та споживачі продукції агропромислового сектору, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, державні службовці Чернігівщини, студенти, викладачі, журналісти, які зможуть долучитися до дискусії. Запрошуємо всіх бажаючих.
Час проведення заходу: 18 червня 2014 року. Початок об 11.00.
Місце проведення: м. Чернігів, пр.-т Миру, 43, аудиторія № 3 (будинок обласної ради).

Захід організовано в рамках проекту «Аналіз впливу асоціації з Європейським Союзом на агропромисловий сектор Чернігівського та Миколаївського регіону», що реалізується громадською організацією «Сіверський інститут регіональних досліджень» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».

Людмила Чабак, тел. 676-052

This entry was posted in Європейська інтеграція. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий