Відновимо бувалу велич

Люди більш старшого віку пам’ятають, що парк у Жовтневій ЦРЛ був гарним благоустроєним місцем. Але, на жаль, час вносить свої корективи, і все приходить в занепад, особливо в умовах дефіциту бюджетних коштів. І ось колектив лікарні взяв участь в грантовому конкурсі соціальних проектів Миколаївського глиноземного заводу «Територія РУСАЛу-2014». Завдяки своїй завзятості і цілеспрямованості медики стали одними з переможців програми.

- Щодня Жовтневая ЦРЛ приймає сотні жителів Корабельного і Жовтневого районів, – каже директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Це хворі з різноманітними діагнозами, мами з дітьми, люди похилого віку, «біженці» з регіонів військових дій і багато інших. Всі вони опинилися в непростій ситуації, і ми розуміємо, як важливо створити їм комфортні умови під час лікування. МГЗ протягом багатьох років закуповував необхідне медичне обладнання для більш ефективного лікування хворих. Тепер ми вирішили допомогти і в благоустрої прилеглої території.

- Наш колектив впевнений, що реалізація грантового проекту «Зелений шум» створить комфортні умови для перебування та якнайшвидшого одужання хворих, – вважає керівник проекту, виконуючий обов’язки заступника головного лікаря з адміністративно-господарських питань Євген Захаров. – З’явиться можливість психологічної реабілітації наших пацієнтів. Нам багато чого потрібно зробити. Ми хочемо домогтися, щоб лікарню та її колектив ставили в приклад не тільки медичним установам інших районів, але, можливо, міста, області.

В планах молодої творчої команди проекту – ремонт асфальтового покриття, обрізка дерев, установка урн, лавок, альтанок, розбивка нових клумб, квітників, посадка декоративних рослин та багато іншого. Тут впевнені, що незабаром вдасться відродити колишню велич і красу парку, де пацієнти зможуть краще відпочивати і швидше одужувати.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий