Підтримуємо дітей-інвалідів

Однією з соціальних програм, реалізованих компанією РУСАЛ в регіоні присутності, є «Програма підтримки дітей-інвалідів».

У 2014 році компанія РУСАЛ надала матеріальну допомогу в сумі 45 тисяч гривень для придбання медикаментів, медобладнання, підгузників і медтехніки для дітей-інвалідів.

- Ми придбали інвалідне крісло Ользі Мазур з малозабезпеченої сім’ї, вихованням якої займається тато, має інвалідність по зору, – розповіла директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Алена Ожема. – Надали сприяння у придбанні планшетів для першокласників з особливими потребами школи-інтернату №3, які цього року вперше пішли до школи разом зі звичайними дітьми в рамках програми інклюзивного навчання. Ми закуповували підгузки для лежачих дітей-інвалідів. Допомагали нужденним діткам медикаментами і медобладнанням.


Торік в Миколаєві вчетверте пройшла акція «Збери портфель дитині». Завдяки миколаївцям для дітей-інвалідів з малозабезпечених сімей та дітей з АТО вдалося зібрати шкільне приладдя. Компанія РУСАЛ докупила ранці, шкільні пенали та інші канцтовари, що не були зібрані в рамках акції. В результаті 115 шкільних наборів на загальну суму 40 тисяч гривень передані дітям, які їх потребували.


- Величезну допомогу в реалізації програми підтримки дітей-інвалідів нам надають городяни, – розповідає головний адміністратор програм ЦСП компанії РУСАЛ Наталія Шаль. – За минулий рік завдяки скарбничкам, які встановлені в різних аптеках і магазинах Миколаєва, нам вдалося зібрати 6,5 тисячі гривень. Також щорічно особисті пожертви для цієї програми здійснює і колектив МГЗ.


На базі ЦСП компанії РУСАЛ вже три роки функціонують групи арт-терапії, лікувальної фізкультури для діток з особливими потребами. З минулого року працює група взаємодопомоги для батьків дітей-інвалідів.

Всі групи функціонують для діток-інвалідів та їх батьків на базі ЦСП безкоштовно.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий