Презентація першого віртуального музею Миколаєва

Дата: 6 лютого 2015 Час: 12.00
Місце: Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького

Суть заходу:


Презентація нового веб-сайту, що розповідає про історію міста «Перший віртуальний музей Миколаєва». В ході презентації гостям буде продемонстровано новий інформаційний Інтернет-ресурс, створений у співпраці з Центральною міською бібліотекою ім. М. Л. Кропивницького.

Ідея проекту:

Місто – це історія його жителів, кораблів і моряків, вчених і ремісників, адміралів і купців, які присвятили своє життя Миколаєву. У колекціонерів та краєзнавців зберігаються численні артефакти, що розповідають про життя і побут городян за 225 років існування нашого міста. Веб-сайт «Перший віртуальний музей Миколаєва» дасть можливість кожній людині уважно ознайомитися з експонатами колекцій, які раніше ніхто не бачив.

Крім того, на сайті буде розміщено: карта пам’ятників і пам’ятних місць Мико-лаєва, історія відомих будівель і споруд, електронні версії старих книг, посилання на краєзнавчі сайти та веб-портали.

Сайт стане новим узагальненим джерелом знань для широкого кола читачів. Він особливо буде корисний тим, хто хоче глибше пізнати історію рідного міста.

Автор проекту: письменник, краєзнавець Юрій Любаров.

Запрошені:

- Юрій Гранатуров, Міський голова;

- Сергій Кантор, голова наглядової ради ПАТ “Завод “Екватор”;

- Юрій Неділько, генеральний директор ПАТ “Завод “Екватор”;

- краєзнавці, історики, журналісти, представники ЗМІ.

Тел. для контактів 067-512-11-61

This entry was posted in Анонси and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий