Ретрокумири


21 травня у рамках регіональної акції «Бібліотечні сутінки» відділ документів з гуманітарних наукзапросив усіх, хто любить читати та отримує від цього справжнє задоволення,до книжкового ілюзіону «Ретро-кумири». Гостей зустрічали улюблені герої відомих книг,створених у формі книжкових інсталяцій – відважний д’Артаньян, зрадлива Міледі, пристрасна Кармен, розсудливий Шерлок Холмс та «великий комбінатор» Остап Бендер,які були справжньою окрасою вечора.
Для відвідувачів заходу були підготовлені різноманітні літературні цікавинки – захоплюючі історії з життя улюблених кумирів, демонстрація буктрейлерів до творів, що стали класикою для багатьох поколінь.


Гості із задоволенням взяли участь у веселих іграх, літературних вікторинах та конкурсах, що допомогли їм перевірити свої знання з літератури, отримати стимул для знайомства з новими літературними персонажами. Несподіваним сюрпризом булилітературні передбачення, що чекали на них у повітряних кульках, та акція «Читання в обіймах кумира», завдяки якій можна було сфотографуватися з героєм улюбленого твору та поринути разом з ним в чарівну атмосферу читання.
Наприкінці заходу усі гості взяли участь у безпрограшній лотереї, деу барвистих фантиках «бібліоцукерок» на них чекали чудові вірші відомих поетів.

This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий