Стартував Новорічний марафон «Віримо в чудо, творимо чудо!»

У Миколаєві стартував шостий благодійний Новорічний марафон «Віримо в диво, творимо диво!», який організує Центр соціальних програм Миколаївського глиноземного заводу. Мета акції – об’єднати зусилля городян і надати допомогу всім, хто її потребує.

Цього року свої команди для участі в Новорічному марафоні представили:
- Миколаївський глиноземний завод – команда «Молодіжна рада»;
- Збірна команда держслужбовців соціальної сфери – команда «Завжди поруч»;
- Державне підприємство «Стивідорна компанія« Ольвія »- команда« МОряч-ОК »;
- Чорноморський національний університет ім. Петра Могили – команда «Збірна Могилянки»;
- Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського – команда «Пінгвіни»;
- Компанія «Бритіш Американ Тобакко» – команда «B.A.T.mеn».

- Новорічний марафон – це загальноміська масштабна акція, – розповідає директор Центру соціальних програм Миколаївського глиноземного заводу Олена Ожема. – Під час її проведення кожен житель міста, незалежно від віку, освіти і професії, отримує можливість самостійно або разом з однодумцями зробити безліч добрих справ і надати допомогу тим, хто цього потребує найбільше, – дітлахам з дитячих будинків та інтернатів, інвалідам, тяжкохворим людям, ветеранам, малозабезпеченим сім’ям.

Під час марафону командам волонтерів належить провести суспільно корисні заходи: благодійні ярмарки, концерти, спектаклі і новорічні ранки, організувати виготовлення новорічних подарунків, ялинкових іграшок та маскарадних костюмів спільно з вихованцями дитячих будинків, провести інтелектуальні ігри і сторітеллінгі на тему волонтерства та благодійництва.

За проходження кожної станції марафону командам волонтерів будуть нараховані бали. Командам, які за підсумками марафону наберуть максимальну кількість балів, вручать грошові сертифікати, які можна буде направити на благодійні цілі. Загальний призовий фонд становить 30 тис. грн.

Перша зустріч команд-учасниць марафону відбулася в Центрі соціальних програм. Для знайомства колективи підготували невеликі «візитки» і взяли участь в першому етапі Новорічного марафону – інтелектуальній грі «QUIZ ім. ДРУЖБИ», де перевірили свою ерудицію і вміння злагоджено працювати в команді.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий