Новинки від видавництва “CLASSICA”

Офіційний партнер УБА видавництво «CLASSICA» посідає особливу нішу на ринку дитячої книжки та пропонує Вам ознайомитися з їхньою книжково-музичною продукцією.

До Вашої уваги – 5 книжкових новинок від видавництва «CLASSICA»:

ЦІЛЮЩА АБЕТКА

Видатна поетеса, лауреатка премії ім. Л. Українки дарує малечі «Цілющу абетку». Адже людина змалку повинна знати лікувальні властивості трав, квітів і дерев.

МІЙ ПЕРШИЙ СНІГ

Ця історія навчає дітей любити й захищати братів наших менших, допомагає зрозуміти й побачити у них щось близьке та знайоме. Адже важливо не просто любити, а й поважати тваринок.

ЮНІ МАНДРІВНИКИ

Ми всі колись були маленькими мрійниками. Але чи всі втілили свою дитячу мрію в життя? Історія навчить наполегливості у досягненні мрій, любові до тварин, до друзів, до світу, в якому живемо, розповість про родинні цінності.

ТІНЬ МОЄЇ КИЦІ

ЧУБЧИК У ЛІСІ

Повний прайс видавництва дивіться тут https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=22585&qid=1059749

Пропонують:

доставку за рахунок видавництва при замовленні від 1700 грн.;
всі необхідні документи (договір, видаткові накладні, рахунок, реєстраційні документи тощо);
оперативне вирішення питань;
можливість оплати видань по перерахунку або розрахунок готівкою при отриманні;
індивідуальний підхід до кожного клієнта.

МІСІЯ ВИДАВНИЦТВА

Ми – команда однодумців – свою місію вбачаємо у творенні унікального видавничого продукту , який має на меті гармонійний (не лише інтелектуальний, а й духовний) розвиток особистості дитини. Тексти сучасних дитячих письменників ми сполучили зі звуками природи, найкращими зразками класичної, народної та сучасної авторської музики. Музика і казки наших книжкових серій чинять розвивальний і терапевтичний впливи. Адже в нашу техногенну добу надзвичайно важливим є збереження духовного здоров’я, внутрішньої рівноваги, любові до природи – саме в цьому ми й хочемо допомогти батькам, педагогам, бібліотекарям і звичайно ж – дітлахам.

Контакти:

Стефан Недериця, видавець, музикотерапевт

тел. 066-007-07-72, 097-007-07-72

E-mail classica888@gmail.com

Web: http://classica-ns.com.ua/ http://antistress-music.com.ua/

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua

http://www.ula.org.ua

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий