Візьміть участь у документальному онлайн-проєкті «Розмова»

Офіційний партнер ВГО Українська бібліотечна асоціація Благодійний фонд “Меморіальний центр Голокосту “Бабин Яр” запрошує до участі в документальному онлайн-проєкті “Розмова”, де 50 тисяч українців розкажуть про свої досвіди і погляди.

Про проєкт:
Розкажи свою історію

Навіщо ти живеш? Ти любиш? Тебе зраджували? Як твої родичі пережили Другу світову війну? Що знаєш про трагедію Бабиного Яру? Маєш думку, як ушановувати пам’ять у 21 столітті?

Ваша історія — документ часу, який заслуговує на Розмову. У короткому онлайн-інтерв’ю розкажіть про свої цінності і родину, поділіться спогадами і сподіваннями.

Проєкт «Розмова» досліджує роль минулого і місце трагедії в житті сучасних мешканців України, а також зв’язки між особистою пам’яттю та спільною історією. Нам цікава історія і досвід кожного повнолітнього українця.

Як це працює?

Записані розмови з’являться на офіційному сайті Меморіального центру Голокосту «Бабин Яр» і стануть частиною експозиції майбутнього музею.

Як записатися на Розмову?

Реєструйтеся за лінком https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=43643&qid=1274579, щоб призначити онлайн-зустріч із інтерв’юером.

Тривалість зустрічі – 30 хвилин.

Всі розмови проходять онлайн за допомогою Zoom або зручного для вас відеододатку.

Ознайомтеся з інструкцією за лінком, а також, за бажання, з переліком запитань. https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=43644&qid=1274579

Деталі проєкту за лінком. https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=43644&qid=1274579

Із запитаннями звертайтесь до Інги Заславської, координаторки проєкту “Розмова”:
0504401905, i.zaslavska@babynyar.org.

Благодійний фонд “Меморіальний центр Голокосту “Бабин Яр” — некомерційна освітня організація, покликана гідно вшанувати пам’ять жертв трагедії Бабиного Яру та сприяти гуманізації людства через збереження та вивчення історії Голокосту. Більше інформації про організацію читайте тут.

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua

http://www.ula.org.ua

This entry was posted in Новини and tagged , . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий