Запрошуємо Вас долучитись до кінопоказів щорічного кіноклубного фестивалю «Тиждень австрійського кіно»


Организатори події: Австрійський культурний форум в Україні, Артхаус Трафік. Для показу обрано три цікавих фільма, а також добірку короткометражок ARS ELECTRONICA.

До програми увійшли:

Стрічка «Мій друг Зиґмунд Фройд» Ніколауса Лейтнера - екранізація бестселера «Продавець тютюну», у якому йдеться про Відень за часи нацистської окупації. Головний герой переживає муки першого кохання, та порадами йому допомагає сам Зиґмунд Фройд. Стрічка Лейтнера отримала чотири номінації на національну премію Austrian Film Award.
Для дітей та сімейного перегляду у програмі фестивалю пропонується пригодницька стрічка «Як я навчився бути дитиною». Її головний герой – молодший син із ексцентричної родини кондитерських магнатів, від природи наділений вражаючою уявою та почуттям гумору. Фільм спільного виробництва Австрії та Німеччини було відзначено трьома номінаціями та премією Austrian Film Award за найкращі костюми.

Документальний фільм «За лаштунками Віденської опери» запрошує у світ одного з найголовніших оперних центрів світу. На глядачів чекає півторагодинна екскурсія під класичну музику та знайомство із роботою, яка зазвичай залишається невидимою.

А також традиційна для цього фестивалю добірка найкращих медіаробіт міжнародного фестивалю мультимедійних мистецтв ARS ELECTRONICA.

Програма доступна для демонстрації в кіноклубах до 30 листопада 2020 р.
Для проведення показів у бібліотеках потрібно залишити заявку на сайті Всеукраїнської мережі кіноклубів тут або написати організаторам проекту на odessa@arthousetraffic.com .

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua

http://www.ula.org.ua

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий