Перший Київський Міжнародний Книжковий Арт-Фестиваль – Kyiv Book Art Fest , 11-13.12.2020, м.Київ

11-13 грудня цього року в Києві в МЦКМ (Жовтневий палац) відбудеться Перший Київський Міжнародний Книжковий Арт-Фестиваль – Kyiv Book Art Fest.

Вхід на фестиваль буде вільний, та діятимуть певні обмеження, тож реєстрація обов’язкова.

Реєстрація відвідувачів

https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=50660&qid=1360684

Фестиваль поєднає в собі не тільки книжкову історію, але й стане справжнім святом української культури та мистецтва, адже об’єднає також музику, архітектуру, живопис, кухню, технології та розваги для дітей і дорослих.

Оргкомітет Київського міжнародного книжкового арт-фестивалю Kyiv BAF, підтримуючи Цілі сталого розвитку в Україні, у партнерстві з ВГО Українська бібліотечна асоціація, Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів, Асоціацією малих міст України та Громадським об’єднанням LET’S DO IT GREEN UKRAINE, оголошує про започаткування загальнонаціональної благодійної акції «Я даруЮ книжку бібліотекам України!».

В рамках дії акції – з 26 жовтня по 13 грудня 2020 – на офіційній фейсбук-сторінці фестивалю кожен український читач зможе проголосувати за 100 з 2020 книжок, що пропонуються провідними видавництвами України. Після проходження голосування користувачу буде запропоновано здійснити благодійний внесок на рахунок громадської організації-виконавця акції в розмірі вартості будь-якої книжки з обраного переліку. Сума зібраних коштів буде офіційно зафіксована та оголошена в прямому ефірі Національної суспільної телерадіокомпанії України з урочистого закриття Київського міжнародного книжкового арт-фестивалю Kyiv BAF – о 20.00 13 грудня 2020 в Круглому залі МЦКМ «Жовтневий Палац» – та протягом 30 календарних днів перерахована на закупівлю 100 книжок-переможців голосування читачів в обсягах, пропорційних рейтингу голосування з подальшою доставкою бібліотекам-учасницям акції (з фотофіксацією події).

Реєстрація бібліотек-учасниць акції здійснюється з 12 жовтня по 30 листопада 2020 в довільній формі за офіційною адресою Оргкомітету фестивалю office@kyiv-baf.com, тема листа: Бібліотека_Благодійна акція «Я даруЮ книжку бібліотекам України!».

Фестиваль відбудеться під патронатом Держкомтелерадіо. До його організації також долучаються ВГО Українська бібліотечна асоціація, Департамент культури КМДА, Український інститут книги, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, Національна спілка письменників України, Український союз промисловців і підприємців, Торгово-промислова палата України, Асоціація малих міст України, Українська Асоціація зовнішньої політики та Французький Інститут в Україні.

Запрошуємо взяти участь та відвідати Перший Київський Міжнародний Книжковий Арт-Фестиваль – Kyiv Book Art Fest!

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua

http://www.ula.org.ua

This entry was posted in Актуально, Анонси, Події and tagged , . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий