#Євробачення: короткі враження від фіналу

Частина друга

Перша частина

Головні враженні від «екстремумів» – «крайніх» позицій «турнірної таблиці», які не хочеться обійти увагою.

Щодо першого місця, на яке увірвалася група із італійським роком (трохи дивне поєднання, як на мене), то його група зайняла в останні хвилини голосування, чим дуже заставила понервуватися головних претендентів на перші два місця – Швейцарію і Францію. Не дивлячись на те, що Україна віддала їм обидві найвищі оцінки – по 12 балів, на мій погляд, в цьому жанрі – року – цікавішою виглядала група з Фінляндіїї. Навіть пригадати, що саме співала Італія і намагатися згадати якийсь мотив не уявляється можливим.

Німеччина мала б всі шанси на позитивне сприйняття легкої молодіжної пісеньки, адже проголошувала відмову від хейту. Та і вся сцена, постановка, кольори, вбрання були підлаштовані під Тік-Ток аудиторію, та чомусь не склалося ані з оцінками національних професійних журі, ані з уподобаннями глядачів… Може аудиторія ще не готова до відмови від хейту ?


Так само не оцінили виконавця з Великобританії, дійсно як їй вражати чимось оргінальним, адже всі співають англійською мовою. Тим більше шкода Великобританію, адже в певні часи тому назад саме вона була, разом із Штатами законодавицею сучасної рок і поп-музики, яка і через десятиліття залишається популярною і стала справжньою світовою класикою.


Більше фото #Євробачення див. у фотогалереї

This entry was posted in Європейська інтеграція, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий