#EU Green Week 2021 – Зелений Тиждень ЄС

Джерело: https://www.eugreenweek.eu/daily-reports/day-one

ЧАС ОБНУЛЕННЯ У СВІТІ, ЯКОГО ВСІ ПРАГНЕМО
Ласкаво просимо всіх, до ще одного видання Зеленого тижня ЄС. У 2021 році ми зосередимося на тому, щоб раз і назавжди розробити шлях подолання забруднення. Як ми досягаємо цього, це якраз де з’являється магія Зеленого тижня ЄС!
Забруднення впливає на всіх через повітря, яким ми дихаємо, воду, яку ми п’ємо, та землю, яка нас підтримує. Це найбільша екологічна причина як фізичних, так і психічних захворювань, а також головний фактор передчасної смерті дітей, людей із захворюваннями та людей похилого віку.

Забруднення також загрожує екосистемам та спричиняє безпрецедентну втрату біорізноманіття. Настав час нам діяти, і Зелений тиждень ЄС 2021 – ідеальний етап об’єднати різні групи суспільства разом із зацікавленими сторонами та директорами, щоб відмовитись від рішень та втілити в життя реальність амбіцій щодо нульового забруднення та безтоксичного середовища.
Політичні дебати на високому рівні, нагороди, віртуальні виставки, функції попереднього перегляду та паралельні заходи, а також сотні заходів партнерів Зеленого тижня ЄС, що проводяться по всій Європі з середини травня до середини червня. Ми пропонуємо наш щоденний звіт про зелений тиждень ЄС, щоб надати відбиток враження!

Цитата дня

“Забруднення навколишнього середовища негативно позначається на нашому здоров’ї, особливо найбільш вразливих та соціально незахищених груп, і є також одним з основних факторів втрати біорізноманіття. Ми бачимо, що забруднення – це питання, яке європейців дуже турбує, оскільки цього року по всій Європі відбувається безпрецедентна кількість партнерських заходів.Я впевнений, що цьогорічний Зелений тиждень стане надихаючим та мобілізуючим успіхом, і він продемонструє прагнення ЄС очолити глобальну боротьбу із забрудненням “.

Вірджиніюс Сінкявічюс, комісар Європи з питань Навколишнього Середовища, Океанів та Рибальства

Більше фото див. у фотогалереї

Читати все (En): https://www.eugreenweek.eu/daily-reports/day-one

This entry was posted in Європейська інтеграція, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий